2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Özellikle duygulu ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli kucak oluşturur.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yönlü fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve yangın kapısı kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Derece: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı kilidi takılırken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nazikçe gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Binalarda belirli standartlarda mekân alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page