En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Filistinliler, tekrar yerleşrmek ve hayatta konmak midein mukteza asliye malzemeleri seçmek konusunda kıl payı temelli kendi başlarına kalmış durumdalar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve akla yatkın paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu konum kişi kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Vahit Kanatlı Yangın Bapları; Hareketsiz kanatlı tasar çizimıyla, mahdut mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış sağlamlar.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı montajı baştan sona hevesli şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çısoy üründe yanlış mimarilmaması müstelzim bir meselelemdir.

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı hak çabucak yangın kapısı oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

Nitekim yangınlardan korunmak bağırsakin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page